Vitamin K2 100 µg Vegetable Capsules

Vitamin K2 er et fettløselig vitamin og produseres av bakterier i tarmen, men finnes også i lever, noen oster og gjæret natto (soyabønner).

  • Vitamin K er nødvendig for normal blodlevring (koagulering). I tillegg til å koagulere blod, er det også nødvendig for å danne en «skorpe» på steder med vevskade for å redusere blodtapet. Kvinner med unormalt kraftige menstruasjonsblødninger kan ha nytte av vitamin K2 tilskudd.
  • K vitamin har en positiv effekt på hjerte- og karsykdommer. Sunne blodårer er en forutsetning for god hjertehelse og K-vitaminer hjelper til med å redusere åreforkalkning.
  • Dosering: 1 kapsel pr dag gir 100mcg K2 av natto (inntas helst med måltid)

Dosering: 1 kapsel pr dag gir 100mcg K2 av natto (inntas helst med måltid)

Naturlige matkilder:
• Mørkegrønne bladgrønnsaker • Grønn te • Grønt, generelt • Brokkoli • Spinat • Eggeplommer • Kål • Salat • Lever

Ingredients

Serving Size: 50 Vegetable Capsules

Each vegetable capsule provides: % EC RDA*
Bulking Agents: dicalcium phosphate, dextrin
Vegetable Capsule Shell: hydroxypropylmethyl cellulose
Anti-caking Agents: vegetable magnesium stearate,
silicon dioxide
Cellulose Gum
Vitamin K2 (contains soya and milk) 100 µg 133
(as menaquinone-7)

Vitamin K2 100 µg Vegetable Capsules:

UPC Quantity Vegetarian Vegan Kosher Halal
E3603 50 Yes No No No

*EC RDA = EC Recommended Daily Allowance