Mariatistel

Mariatistel er leverens beste venn

  • Silymarin, det viktigste virkestoffet i mariatistel, er et av de mest potente leverbeskyttelsesstoffer man kjenner til. Silymarin har vist seg å øke glutationproduksjonen i leveren med rundt 30 %, noe som øker avgiftningskapasiteten betydelig. Silymarin stimulerer også proteinsyntesen i leveren, som bidrar til veksten av sunne leverceller. I tillegg stimuleres galleaktiviteten ved inntak av mariatistel, en egenskap som er støttende for både leveren og galleblæren.
  • På grunn av silymarins evne til å øke nivåer av glutation i leveren, blir antioksidant systemene styrket. Glutation brukes til å lage kroppens mest potente enzym i bekjempelsen av frie radikaler. Flavonoider som finnes i mariatistel har også direkte antioksidantegenskaper.
  • Mariatistel har anti-inflammatorisk effekt og eliminerer visse giftstoffer, som har en tendens til å utløse inflammatoriske reaksjoner.

Dosering: 1 kapsel daglig gir 300mg mariatistel urt-frøpulver (tas sammen med mat).

Opprinnelse og egenskaper:
Mariatistel tilhører kurvblomstfamilien og kommer opprinnelig fra Middelhavsområdet. Blomsten har gjennom århundrer vært brukt som middel for leveren, men også mye som lett avførende, mot åreknuter og lett hodepine.

 

Ingredients

Serving Size: 50 and 100 Vegetable Capsules

Each vegetable capsule provides:
Raw Milk Thistle Herb/Seed Powder (Silybum marianum) 350 mg
Vegetable Capsule Shell: hydroxypropylmethyl cellulose
Milk Thistle Seed Powdered Extract 100 mg
(total flavonoids including silymarin 80 mg [80%])
Bulking Agent: hydroxypropyl cellulose
Anti-caking Agent: vegetable magnesium stearate

Mariatistel:

UPC Quantity Vegetarian Vegan Kosher Halal
E3971 50 Yes Yes Yes No
E3972 100 Yes Yes Yes No