Frakt og levering

Solgar.no benytter frakt og leveringstjenester fra PostNord og Porterbuddy. 

Lurer du på noe om retur? Gå til vår returside »

Fraktpris

Vi har nå fast lav frakt på 69,– for bestillinger under 1000,–. På bestillinger over 1000,– blir frakten helt gratis. Vi tilbyr også hjemlevering som koster 69,– , uansett ordrepris.

Våre fraktalternativer

Det er viktig for oss at det skal oppleves stressfritt å handle hos oss, derfor tilbyr vi lav frakt og fri retur på alle bestillinger. 

Hent i butikk – Postnord

Med Hent i butikk kan du velge mellom flere PostNord utleveringssteder. Du vil få beskjed på SMS og e-post når pakken din ankommer valgt utleveringssted.  

Hjemlevering – Porterbuddy

Ønsker du levering samme dag? Hvis du bestiller hjemlevering innen kl. 15.00, kan du få Solgar-varer levert på døra mellom 17.30-22.00. Huk av for ønsket tid under levering i handlekurven. 

Etter kl. 15.00 på hverdager kan du velge levering til dagen etter! Porterbuddy leverer også hjem lørdag og søndag i Stor-Oslo, Vestfold og Østfold. 

Levering til Trondheim, Bergen, Stavanger har + 1 dag ekstra leveringstid.  

Hjemlevering tilbys foreløpig kun i Stor-Oslo, Østfold, Vestfold, Bergen, Stavanger og Trondheim. Skriv inn ditt postnummer i kassen for å se om vi kan levere hjem til deg (eller sjekk ditt postnummer på Porterbuddys nettsider). 

Uavhentede pakker

For pakker som ikke blir hentet innen tidsfristen forbeholder Solgar.no seg retten til å debitere en avgift på 150 kr for de kostnader som ekspederingen har påført oss. Uavhentede pakker omfattes normalt ikke av angreretten.

Sporing

Hent i butikk

Pakker som skal hentes i butikk kan spores på www.postnord.no

Du skal ha mottatt sporingsnummeret ditt i en e-post. Om du ikke har mottatt sporingsnummeret eller trenger å få det tilsendt på nytt, sender du en e-post til firmapost@solgar.no. Vi svarer deg så raskt vi kan.

Pakking og sending

Alle ordre behandles og sendes ut mandag-fredag. Ordre lagt inn i helg og på helligdager behandles førstkommende virkedag. 

Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme økt behandlings- og leveringstid i høytider.

Har du flere spørsmål?

Gå til vår side for kontakt og kundeservice.

Ikke nøl med å ta kontakt.