Om oss

Vår historie


Med egen produksjon, distribusjon og topp moderne laboratorier, sikrer Solgar kvalitet i alle ledd – fra start til slutt. Alle produkter fremstilles i små partier for å opprettholde høyeste form av renhet, og alle produkter gjennomgår streng kvalitetskontroll.

Vi gjør det ikke fordi vi er nødt til det, vi gjør det fordi det er riktig. Hos Solgar kaller vi det “ansvarlig ernæring”.

Egen produksjon


Solgar har produsert kosttilskudd av høyeste kvalitet siden 1947, og har satt mange standarder for bransjen.

Solgar har sitt eget interne laboratorie i USA. Laboratoriet, som ledes av høyt utdannede eksperter, er Solgar’s øverste myndighet for godkjenning av produkters rett til å bære merkevarens stolte logo. Hos Solgar tar vi ikke kun én prøve – vi tar mange. Hvert eneste kosttilskudd gjennomgår en meget streng kvalitetskontroll, hvor Solgar’s eksperter evaluerer produktet på alle stadier – fra råvare til ferdig produkt. Dette er hva vi kaller Gullstandarden. 

Eget forskningssenter


Med egen produksjon, distribusjon, og topp moderne laboratorie, sikrer Solgar kvalitet i alle ledd.

Alle råvarer og materialer som kommer inn i våre laboratorier er underlagt den strengeste kontroll for å sikre at de er av høyeste kvalitet. Våre interne laboratorier sikrer at hvert eneste produkt som forlater Solgar’s fasiliteter oppfyller vår gullstandard for kvalitet innen produksjon av kosttilskudd – Gold Standard™.