Kosttilskudd ved trening

Kosttilskudd ved trening

Få mer ut av treningen med påfyll av protein og magnesium gjennom dagen. 

I en hverdag som ikke alltid går opp når det gjelder aktivitet og kosthold, kan det være fornuftig å hjelpe kroppen på veien. Solgar har i en årrekke jobbet for å bidra til en bedre folkehelse. Derfor har vi utviklet en rekke produkter som kan bidra til at du får en bedre balanse i en aktiv hverdag. 

Daglig inntak av naturlige mineraler er derfor helt nødvendig ettersom kroppen ikke produserer dem selv. Er du usikker på om du klarer det, kan et kosttilskudd rikt på magnesium eller proteiner være gunstig for både økt fettforbrenning og muskelvekst.

Fyll på med proteiner

Ved aktivitet og trening, bryter kroppen ned muskulaturen. Den repareres ved hjelp av mat, tilskudd og hvile. En proteinshake og en banan, som består av raske karbohydrater kan derfor være ideelt rett etter trening, spesielt om det er en liten stund til du får spist et skikkelig måltid.

For fullt utbytte av treningen er det viktig med et godt kosthold med de rette næringsstoffene. Protein og magnesium hjelper kroppen med å reparere nedbrutte celler, og magnesium bidrar til å lette kramper og urolige ben. 

L-Glutamine for deg med aktiv livsstil

 

Hver eneste muskel i kroppen trenger påfyll av aminosyre. Under intens trening tømmes glutaminlagrene fordi kroppen blir stresset og muskler og sener krever mer av denne aminosyren. I dette tilfellet, for å minimere nedbrytning av muskler, må glutamin fås fra kosten eller gjennom tilskudd.

Du kan bestille Solgar® L-Glutamin 500 mg her

 

  

Magnesium mot kramper

Magnesium anbefales hvis du opplever lette kramper i muskelaturen. Urolige bein kan også være et tegn på at du har mangel på magnesium. Magnesium kan også bidra til bedre dager om du plages med lavt blodsukkernivå, slapphet og svimmelhet.  

 

Solgar® Chelated Magnesium er et av Solgars bestselgende magnesiumprodukter, tilgjengelig i en unik og svært absorberbar form. Magnesium anses av eksperter for å være et viktig mineral som kreves av hvert organ i kroppen. Den kan anbefales til alt fra å fremme hvile, støtte muskelfunksjon, energi fra mat og dermed lindre tretthet, samt hjelpe mot et balansert sinn.

 

 

 

Solgar® Calcium Magnesium Citrate er en annen bidragsyter til magnesium. Calcium Magnesium Citrate støtter normal funksjon av muskel- og nervesystem, energimetabolismen og reduserer utmattelse. Tilskuddet er praktisk for både å supplere næringstoffer, men også for å bevare friske ben, tenner, muskler og immunforsvar.

 

Du kan bestille Solgar® Chelated Magnesium her og Solgar® Calcium Magnesium Citrate her


Multivitamin for deg som trener

Solgar® Formula VM-75 er sammensatt av 8 viktige B-vitaminer for energimetabolismen. Multivitaminet er rikt på antioksidanter for å beskytte frie radikaler, inkluderer C-vitamin for støtte av immunforsvaret og har premium ingredienser. 

Solgar ® Formula VM-75 er en prisvinnende multivitamin, som leverer 28 nøye utvalgte  ingredienser og 13 essensielle næringsstoffer. Ta en om dagen for å støtte hverdagens velvære og støtt kroppen i å leve en aktiv livsstil. Med førsteklasses ingredienser, inkludert naturlige vannholdige belegg i stedet for syntetiske alternativer hjelper VM-75 kroppen å fordøye produktet, noe som også gir bedre absorpsjon av næringsstoffene for deg. B-vitaminet låser også opp energien fra maten du spiser, reduserer tretthet og bidrar til din generelle helse og velvære.

Du kan bestille Solgar® Formula VM-75 her


The Gold Standard

Alle Solgar ® produkter oppfyller vår bransje anerkjente "gullstandarden" for fortreffelighet. Laget ved hjelp av naturlige ingredienser og nyskapende siden 1947, er Solgar® ditt perfekte supplement til god helse – 98 % av Solgar®-forbrukerne anbefaler merket*