Gi hud og hår en bedre sommer med Solgar

Gi hud og hår en bedre sommer med Solgar

Oppretthold et sterkt og sunt utseende med Solgars kosttilskudd for hud, hår og negler. 

Sommeren byr på utfordringer for både hud, hår og negler. Mye sol, bading og endringer i luftfuktighet kan skape irritasjoner på hender og føtter, tørr hud og slit hår. Ved å inkorporere et kosttilskudd spesielt utviklet for hud, hår og negler i din hverdag kan du lettere oppnå et sunt og friskt utseende hele året. 

Vi har tatt for oss noen av kosttilskuddene i vårt sortiment, som vil hjelpe deg med å opprettholde ditt sunne og gode utseende.


Tilføy huden mer næring

Solgar Collagen Hyaluronic Acid Complex er et kosttilskudd som bidrar til å booste hudens glød og redusere tidlig aldring. Kollagen og hyaluronsyre er to av de viktigste kjemikalene for å opprettholde sunn hud. Ved hjelp av et kosttilskudd som Solgar

Collagen Hyaluronic Acid Complex hjelper du huden med å ta til seg næring fra innsiden. Blant ingridiensene er BioCell Collagen II®  som er skapt av Solgar og klinisk bevist i å redusere fine linjer og rynker, som en bonus tilfører den også økt fuktighet til huden.

 

I tillegg inneholder Collagen Hyaluronic Acid Complex vitamin C, som støtter kroppens egenproduksjon av kollagen.


En naturlig partner for hud, hår og negler

En litt rufsete livsstil, som en gjerne får om sommeren og i ferier, kan med hell akkompagneres av tilskudd. Slipp deg løs og nyt ferien, samtidig som du opprettholder gløden.

Solgar Skin, Nails and Hair formula er en naturlig partner for å opprettholde kroppens behov for Sink, Kobber og C-Vitamin. Produktet er et unikt, premium kompleks designet for å gi

støtte til produksjonen av kollagen - et av hudens viktigste stoffer for å opprettholde struktur og elastitet. 

Ved bruk av to tabletter daglig, støtter du kroppen i arbeidet med å opprettholde en ung og frisk hud, blankt hår, sunne negler, et godt immunsystem og bein- og bruskhelse. Du fortjener å føle deg komfortabel med din egen hud. 

 

Les mer om kroppens behov for å opprettholde en god hud, fint hår og fine negler her: https://solgar.no/collections/hud-har-negler

Hvorfor trenger kroppen sink?

For godt vedlikehold av hud hår og negler trenger kroppen sink for å føre Vitamin

A fra leveren til resten av kroppen. Sink inngår i en rekke enzymer, som blant annet er nødvendig for karbohydrat-, protein- og fettstoffskiftet vårt. Sink synes også å ha en viktig funksjon når det kommer til reperasjon av sår og skader i huden.

Med Zink Picolinate 22 mg tabletter hjelper du kroppen med tilførsel av ekstra sink. Sink Picolinate  22 mg er et tilskudd som hjelper deg med å støtte kroppens immunsystem, i tillegg til å fremme sunn hud, hår og negler. 


The Gold Standard

Alle Solgar ® produkter møter vår anerkjente “Gull-standard”. Produktene er laget av naturlig kildete ingredienser og har vært ledende på innovasjon siden 1947, noe som gjør Solgar ® til det perfekte kosttilskudd for god helse og som er grunnen til at 98% av Solgar ® kunder anbefaler merkevaren.